FILME TORRENTTRADUSE|FILME NOI ONLINE 2012|FILME INDIENE 2012
Marţi, 2024-04-30, 10:17 AM
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2010 » Mai » 1 » Atenţie şoferi, avem patrule şcolare în Reşiţa
8:29 PM
Atenţie şoferi, avem patrule şcolare în Reşiţa
  • Dana Firiţeanu

  • Sâmbătă 1 mai 2010

Elevii au fost atenţi la explicaţiile poliţiştilor

Resita

Elevii au fost atenţi la explicaţiile poliţiştilor

Poliţiştii de la rutieră au început instruirea micuţilor reşiţeni pentru "dirijarea circulaţiei”. Fiecare şcoală va avea până în septembrie o astfel de patrulă care va funcţiona în aproprierea şcolilor în care copii învaţă.

Peste 30 de elevii din clasele a V-a şi a VII-a au participat în această săptămână la acţiunea pe care poliţiştii de la rutieră au făcut-o la Şcoala Generală Numărul 12 din localitate. În urma prezentării pe care oamenii legi au susţinut-o în faţa copiilor a avut loc şi un concurs prin care aceştia şi-au demostrat abilităţile.

"Serviciul Rutier al Judeţului Caraş- Severin a organizat la Şcoala Generală Numărul 12 o acţiune având ca temă educaţia rutieră. Elevii au vizionat un materialul video şi la finalul întâlnirii am pregătit un concurs cu chestionare. Au fost cinci grupe de participanţi. Au câştigat două grupe la acelaşi punctaj”, a spus subinspectorul Radu Ştefan, de la Serviciul Poliţiei Rutiere.

Premiaţi cu uniforme

Câştigătorii concursului organizat de poliţişti au fost premiaţi cu câte o uniformă de patrulă şcolară. " Aceşti copii vor fi incluşi în patrulele şcolare datorită cunoştiinţelor bune care le au în domeniul educaţiei rutiere”, a mai spus subinspectorul Radu Ştefan, de la Serviciul Poliţiei Rutiere. Acţiunea face parte din campania "Educaţie rutieră- educaţie pentru viaţă”, care va fi desfăşurată la nivelul tuturor unităţilor şcolare din judeţ.


Prin această metodă poliţiştii vor să reducă traversările neregulamentare ale copiilor, dar şi să disciplineze şoferii, care nu acordă prioritate elevilor ce traverseaza regulamentar, pe trecerea de pietoni. Zonele în care îi veţi putea vedea pe micii "poliţişti" sunt în special trecerile de pietoni din apropierea şcolilor. Elevii vor forma echipe de câte trei, acţionând împreună cu agenţii de circulaţie.

Categorie: Stiri Invatamant Prescolar | Vizualizări: 833 | Adăugat de: sancez | Tag-uri: Atenţie şoferi, avem patrule şcolare în Reşiţa | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Check PageRank
Pentru Link Exchange contact - radiovedete[at]yahoo.com : Muzica Noua - wWw.AscultaMp3.Ro , Director Web muzica magazin online magazin online electronice Descarca gratuit filme de pe torrente