FILME TORRENTTRADUSE|FILME NOI ONLINE 2012|FILME INDIENE 2012
Vineri, 2024-05-17, 1:05 AM
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » Bancuri noi
Ion este tare bolnav. Intra la doctor. Marie il astepta afara. Ion iese cu o prescriptie in mana.
Marie: No?
Ion: Mi-o dat niste supozitoare si mi-o spus ca se iau pe cale anala...
Marie: Anala? Ce-i aia?
Ion: Da, nu stiu tu Marie...
Marie: Pai du-te de-l intreaba...
Ion intra sa-l intrebe pe doctor...iese imediat afara.
Marie: No?
Ion: Pai o zis ca-i pe cale rectala...
Marie: Da' aia ce-i?
Ion: Nu stiu, tu Marie, la-s ca vaz acasa...
Marie: Ba' du-te de-l intreba acum
Ion: Nu mai intru a treia oara...
Marie: Ba du-te
Ion se decide sa intre si iese repede:
Marie: No?
Ion: Vezi, tu Marie. Acu` s-a 'nervat si o zis sa mi le bag in c.. !
Category: Bancuri noi | Views: 488 | Added by: sancez | Date: 2010-04-05 | Comments (0)

Bill Gates moare. Ajuns in fata lui Dumnezeu acesta ii zice : - Pentru ca ai fost un om foarte important te las sa alegi unde vrei sa mergi : in iad sau in rai. Dupa un timp de gandire Bill Gates zice: - Pai , as avrea sa vad cum este fiecare loc, daca se poate. Zis si facut. Prima data Bill Gates se duce in iad. Acolo distractie la culme femei misto, bautura muzica, etc. Dupa doua saptamani se duce si in rai. Ajuns acolo vede si el niste ingerasi care stateau pe norisori si cantau la harpa, in rest plictiseala. Asa ca Bill Gates se duce laDumnezeu si ii zice ca vrea sa mearga in iad. dupa vreo luna dumnezeu face o vizita in iad. Acolo il gaseste pe Bill Gates arzand intr-un cazan cu smoala. Disperat Bill Gates striga: -Doamne uite ce e aici. Nu seamana deloc cu ce era prima data cand am venit aici ! La care dumnezeu raspunde: - That was just a demo !
Category: Bancuri noi | Views: 543 | Added by: sancez | Date: 2010-04-05 | Comments (0)

18. Fetele au plecat în excursie într-o zi foarte călduroasă de vară. Au ajuns la un eleşteu înconjurat de tufişuri şi copăcei şi, cum nu se zărea ţipenie de om, fetele s-au dezbrăcat şi s-au aruncat în apă. După ce s-au bălăcit vreo oră şi mai bine, au ieşit din apă şi s-au întins la soare să se usuce. După ce s-au îmbrăcat şi erau gata să plece la drum, aparei un camion militar gol şi opreşte lîngă ele. Un ofiţer scoate capul din cabină şi strigă: - Atenţie, echipa de camuflaj! Luaţi-vă tufişurile şi copăceii şi urcaţi în camion!

Clientul către ospătar: - Nu-mi plac surprizele, aşa că vă zic de acum: am numai 50.000 la mine. Ce-mi recomandaţi? - Un alt restaurant. 2. La un restaurant soseşte un client. Apare ospătarul la masă şi clientul comanda o halbă de bere. Aduce ospătarul berea şi în ea este o muscă. - Ospătar, în berea mea este o muscă. - Ce zgîrcit sînteţi, cîtă bere credeţi că poate bea o muscă?

2. Un nebun îşi atenţiona un frate de-al său în curte ... Detalii... »
Category: Bancuri noi | Views: 635 | Added by: lauramariahavin | Date: 2010-03-17 | Comments (0)

Un elicopter zbura deasupra orasului Seattle. La un moment dat, vremea se inrautati brusc. Un fulger lovi elicoperul si pilotul hotari ca trebuie sa aterizeze de urgenta. Dar, din cauza cetii dese si a ploii drumul spre aeroport era imposibil de gasit. Deodata, pilotul zari o cladire inalta si zbura inspre ea. Ajuns in apropierea cladirii, pilotul scrise de mana un mesaj pe o tablita catre oamenii din zgarie-nori : " Unde ma aflu ?" Raspunsul acestora : " Te afli intr-un elicopter". Imediat dupa ce a primit acest raspuns, pilotul s-a indreptat exact spre aeroport si a aterizat in siguranta deplina, desi nu vedea nimic afara. Odata ajunsi la sol, copilotul il intreba: "Cum de ai reusit sa-ti dai seama unde e aeroportul ? Oamenii aceia ti-au spus doar ca esti in elicopter si nu pozitia ta fata de aeroport !" "Oamenii aceia puteau sa fie doar in cladirea Microsoft. Numai de la Microsoft poti primi raspunsuri corecte din punct de vedere tehnic, dar fara nici un fel utilizare practica." 2. ... Detalii... »
Category: Bancuri noi | Views: 532 | Added by: lauramariahavin | Date: 2010-03-17 | Comments (0)

Stii ca esti dependent de Internet atunci cand: - Cand cineva te intreaba cati ani , ii raspunzi ca ai 3.x . - Cainele tau are propria pagina de Internet. - In Word, dupa fiecare punct, pui "com". - Iti dai seama ca nu e nici un zgomot in casa si nu stii unde sunt copiii. - Factura de la Romtelecom iti vine acasa intr-o cutie de frigidere ..... 2 ./ Tatal nostru care esti pe internet, Sfinteasca rooterele tale , Fie fibra ta optica, Face-se conexiunea ta ! Si da-ne noua viteza pe care o avem noaptea si ziua Si ne iarta noua conturile pirat precum si noi iertam facturile providerilor nostri Si nu ne duce pe noi spre flood si ne izbaveste de lag! 3./ 4. Cat RAM ai pe hard disk ? 5. Modemul meu are 6 viteze. 6. Tocmai am luat un nou hard disk cu 6.4 GB RAM 7. Eh, acum am Internetul pe computer. 8. Unui tip ii apare o eroare care ii zice "press any key to continue" si cica a cautat de 3 ori pe tas ... Detalii... »
Category: Bancuri noi | Views: 584 | Added by: lauramariahavin | Date: 2010-03-16 | Comments (0)

Moare un programator de jocuri si dupa moarte, ajunge in Iad. Dupa o saptamana, suna Satana la Dumnezeu: - Doamne, ce nebun mi-ai trimis?! A distrus toate cazanele, a ucis toti dracii, alearga prin tot Iadul si striga in gura mare "Unde-i iesirea spre nivelul 2?" 1 /De ce i-a zis Pentium si nu 586? ca, daca aduna la 486 numarul 100, cu noul procesor, iesea 585, 6723927123 si nu incapea pe eticheta 2 / "Windowsul nostru, Care esti instalat pe hard, Deschide-se ferestrele tale, Vie crash-ul tau Ca în 95 asa si în 98. Si zilnicele Servicepacks da-ni le noua, Si ne iarta partitiile Linux Asa cum si noi iertam greselile din drivere. Si nu ne du în ecranul albastru, Ci izbaveste-ne de conflicte de versiuni Caci al tau este tot RAM-ul Si hardul Si toti hertzii procesorului În veci vecilor Alt-F4" 3./ Ce striga proful de informatica atunci cand se ineaca? - F1,F1,F1 4 ,./ Stii ca esti dependent de Internet atunci cand: - Uiti in ce an esti . - Iti faci tema in HTML si ii d ... Detalii... »
Category: Bancuri noi | Views: 540 | Added by: lauramariahavin | Date: 2010-03-16 | Comments (0)

O doamna in varsta a murit in ianuarie, dar BANCA BCR a continuat sa o taxeze pentru lunile februarie si martie cu taxele de administrare pentru cardul sau de credit, la care a adaugat taxe de intarziere si alte comisioane lunare. Balanta contului a ajuns astfel de la 0 la aproape 60 dolari. Nepotul raposatei suna la banca sa rezolve problema: Nepotul: V-am sunat sa va spun ca bunica mea a murit in ianuarie. BCR: Contul nu a fost inchis, iar taxele de intarziere si comisioane se aplica in continuare. Nepotul: Poate ar trebui sa trimeti contul catre recuperare. BCR : Deja am facut acest lucru, de vreme ce au trecut doua luni. Nepotul : Ce vor face cei de acolo cand vor afla ca este moarta? BCR: Vor raporta contul diviziei fraude sau catre biroul de credit, sau poate ambele lucri. Nepotul: Credeti ca Dumnezeu se va supara pe bunica mea? BCR : Pardon?!!! Nepotul: Ati inteles ce v-am spus eu, partea cu faptul ca a murit? BCR : Domnule, trebuie sa vorbiti cu supervizorul meu. Supervizorul p ... Detalii... »
Category: Bancuri noi | Views: 562 | Added by: lauramariahavin | Date: 2010-03-16 | Comments (0)

1 Sade baciu' in mijlocul mioarelor p'un picior de plai si gandea la necontenirea vietii in toate formele cate sunt. De dupa coama unui deal din apropiere apare un OZN care se apropie cu o traiectorie zigzagata, lumineaza aiuritor in toate nuantele spectrului si deschide o trapa. Sub privirile neclintite ale lu' nea Ion din trapa iese un soi de trompa translucida care coboara spre pajiste si una cate una aspira toate oile ciobanului, inclusiv catarul si pe cei doi dulai. In timp ce Ion o privea mai departe fara sa clipeasca macar, trompa se retrage, trapa se inchide in urma ei, straniul obiect zburator incepe iarasi sa lumineze ametitor si asa cum a venit, dispare zigzagand la orizont. Dupa cateva clipe de tacere adanca, nea Ion, in continuare sprijinit in toiag, cu privirea atintita spre locul unde disparuse OZN-ul graieste: "No, apai sa nu'ti f*t eu gatzii matii..." 2 Un cioban batran merge la oras. In ... Detalii... »
Category: Bancuri noi | Views: 623 | Added by: lauramariahavin | Date: 2010-03-16 | Comments (0)

Iliescu se intalneste cu Bush ca intre sefi de state. Din una din alta ajung sa vorbeasca de pregatirea soldatilor lor. Bush: - Eu ma mandresc cu soldatii mei; ei mai intai gandesc si apoi executa. Iliescu: - Si eu ma mandresc cu ai mei da ei mai intai executa si apoi gandesc. - Pai hai sa-i punem la incercare; ne alegem fiecare cate unul si vedem de ce sunt in stare. - Foarte bine. - Mike, vino aici si da-i o palma lui Iliescu. Sta asta se gandeste, pana la urma spune: - Nu pot sefu`; e presedinte, e la noi in vizita, nu pot Iliescu: - Da imi place, da hai sa vezi si tu acum. Gheorghe, vino ma incoa`. - Sa traiti; ordonati! - Da-i o palma lui Bush! Asta se conformeaza, si ii trage una de mai sa cada pe jos. Bush: - Bravo ma, da acum la ce se gandeste? Iliescu: - La ce te gandesti ma? - Pai ma gandeam ca la palma aia mai mergeau doi pumni... Specialistii - Bancuri cu Calculatoare Un specialist in calculatoare shi un specialist in mashini se contrazi ... Detalii... »
Category: Bancuri noi | Views: 514 | Added by: lauramariahavin | Date: 2010-03-16 | Comments (0)

1.  Ray Charles este întrebat de reporter:
- Maestre, cum suportaţi faptul că sîntenţi orb?
- Bine. Mă bucur că nu-s negru. 
2.  Doi negri bine îmbrăcaţi merg către sala de şedinţă în clădirea ONU de la New York. Un alb spală pe jos, fredonînd. Un negru către celălalt:
- Hei, Jack, ia uite la albu' ăsta ce ritm are în el...
3.  - Aveţi ceva împotriva negrilor?
- Păi... de exemplu: cuţite, bastoane, pumnale, pistoale mitralieră, grenade! 
4.  Un negru vrea să devină şi el alb. Se urcă pe un zgîrie-nori şi începe să se roage:
- Doamne, te rog fă-mă şi pe mine alb!
... Detalii... »
Category: Bancuri noi | Views: 470 | Added by: lauramariahavin | Date: 2010-03-11 | Comments (0)

« 1 2 3 4 5 »
Check PageRank
Pentru Link Exchange contact - radiovedete[at]yahoo.com : Muzica Noua - wWw.AscultaMp3.Ro , Director Web muzica magazin online magazin online electronice Descarca gratuit filme de pe torrente