FILME TORRENTTRADUSE|FILME NOI ONLINE 2012|FILME INDIENE 2012
Joi, 2024-05-16, 4:22 PM
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2010 » Martie » 6 » Fals software de securitate în milioane de calculatoare: Symantec
8:09 PM
Fals software de securitate în milioane de calculatoare: Symantec

Fals software de securitate

Securitate

Fals software de securitate în milioane de calculatoare: Symantec



Sute de milioane de calculatoare din lume sunt încărcate cu software de securitate înşelătoare pen tru care proprietarii lor au plătit uneori sume considertsabile,

software care nu fac altceva decat sa faca calculatorul mai vulnerabil

, potrivit unui nou raport, Symantec privind criminalitatea informatică.

Metodele sunt de plantare din ce în ce mai multe alerte de securitate false, că deschide fereastra pop-up şi atunci când computerul utilizatorilor acceseaza un site legitim,curat. "Alerta" avertizează de un virus şi oferă software de securitate, uneori cu titlu gratuit , ulterior ceranduse o taxă.

"Intotdeauna, de fapt, ele sunt un canal pentru atacatori să preia controlul calculatorului dvs.", a declarat Vincent Weafer, vice-presedinte Symantec pentru răspunsul de securitate informatica.

"Vor lua informaţiile cărţii de credit, orice informaţii personale pe care le-aţi introdus acolo, şi pot prelua complet controlul calculatorului dvs.," a spus el, referindu-se la capacitatea software-ului Rogue de a controla calculatoarele utilizatorilor "într-un botnet, o reţea de calculatoare preluate pentru a trimite spam sau mai rău.

Symantec găsit 250 tipuri de software de securitate cu înşelătorie legitima de nume de sondare ca Antivirus 2010 şi SpywareGuard 2008, şi aproximativ 430 milioane de descărcări ale utilizatorilor într-un an, dar că nu ştiu cat de multe dintre aceste descărcări au si reuşit, a spus Weafer.

"În ceea ce priveşte numărul de persoane care au acest potenţial în calculatoarele lor, este sute de milioane", a spus Weafer.

Acest lucru a fost, de asemenea, imposibil de stabilit câti de multi utilizatori au remediat problema cu software-ul dar "afiliati", în calitate de intermediari pentru a convinge oamenii să descarce software-ul , l-au prezentat cat mai credibil , si l-au oferit mai departe pentru a câştiga între 1 cent şi 55 de cenţi pe descărcare.

TrafficConverter.biz, care a fost închis, sa lăudat că filialele sale de top câştiga mai mult de 332.000 dolari pe lună din incasarile de vânzare scam software de securitate, în conformitate cu Weafer.

"Ceea ce ne-a surprins este cât de mult au reusit tipii ăştia, construind un model întreg de afiliere", a spus Weafer. "Structura lor a fost mai rafinată decât am anticipat."
Categorie: Diverse | Vizualizări: 662 | Adăugat de: sancez | Tag-uri: Fals software de securitate în mili | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Check PageRank
Pentru Link Exchange contact - radiovedete[at]yahoo.com : Muzica Noua - wWw.AscultaMp3.Ro , Director Web muzica magazin online magazin online electronice Descarca gratuit filme de pe torrente