FILME TORRENTTRADUSE|FILME NOI ONLINE 2012|FILME INDIENE 2012
Vineri, 2024-05-17, 2:23 AM
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2010 » Iulie » 26 » Impuscaturi in plina strada in Constanta! Cinci oameni raniti
11:37 PM
Impuscaturi in plina strada in Constanta! Cinci oameni raniti
Cinci persoane au ajuns la Spitalul de Urgenta Constanta, dupa ce au fost impuscate cu gloante de cauciuc, in urma conflictului izbucnit intre primarul si localnicii din Cogealac si societatea care construieste un parc eolian in comuna.

Potrivit directorului medical al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta Constanta, doctor Liliana Tuta, patru dintre persoanele ranite "au suferit plagi si contuzii nepenetrabile la membre", iar una are un traumatism toraco-abdominal, transmite corespondentul Mediafax. In prezent, starea acestora de sanatate este stabila, insa vor mai fi tinute o perioada sub supraveghere medicala. Potrivit comisarului sef Adrian Rapotan, adjunct sef in cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta, luni, in jurul orei 13.00, primarul din localitatea Cogealac, Hristu Cati, si cateva zeci de persoane au mers la societatea care se ocupa cu realizarea unui parc eolian in comuna pentru a o amenda. Acestia nu au fost lasati sa treaca gardul societatii, pe motiv ca este proprietate privata. In urma conflictului intre primar, localnici si angajatii firmei de paza de la societatea respectiva, cinci persoane au fost ranite usor cu gloante de cauciuc, fiind transportate cu ambulantele la Spitalul Judetean Constanta pentru investigatii medicale. Politia ancheteaza cazul pentru a stabili daca firma de paza poate fi trasa la raspundere pentru folosirea armanentului. Intre primarul din Cogealac si firma care se ocupa cu realizarea unui parc eolian in comuna exista un conflict mai vechi, edilul sutinand ca respectiva societate nu are autorizatie de constructie, insa reprezentantii societati spun ca au, motiv pentru care se judeca in instanta. Dosarul se afla pe rolul instantei, astfel ca primarul nu poate da amenzi.

Categorie: STIRI,NEWS | Vizualizări: 533 | Adăugat de: DJPaul | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Check PageRank
Pentru Link Exchange contact - radiovedete[at]yahoo.com : Muzica Noua - wWw.AscultaMp3.Ro , Director Web muzica magazin online magazin online electronice Descarca gratuit filme de pe torrente