FILME TORRENTTRADUSE|FILME NOI ONLINE 2012|FILME INDIENE 2012
Joi, 2024-05-16, 7:56 PM
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2010 » Mai » 14 » În timp ce Liviu era la filmări, Adelina i-a luat plasma şi prosoapele din casă!
7:25 AM
În timp ce Liviu era la filmări, Adelina i-a luat plasma şi prosoapele din casă!
Liviu Varciu a dezvăluit in exclusivitate pentru Radio Vedete că soţia sa, Adelina, a părăsit domiciliul conjugal acum trei luni, fără ca el să bănuiască ceva, luand cu ea plasma, prosoapele şi desfăcătorul de conserve. Adelina (23 de ani)şi Liviu Vârciu (30 de ani) se vor despărţi, oficial, pe 17 mai, dată la care este programat primul termen al divorţului. că va fi un proces fără partaj, iar faptul că va deveni din nou un bărbat liber constituie, pentru el, o uşurare: “Nu avem nici un bun de împărţit. Aş vrea să îi dau mobila, dormitorul şi tot ceea ce spune că mi-a adus în casă. Mobila a fost cadou de nuntă de la tatăl ei. Este o uşurare că divorţez, pentru că mi-am dat seama ce caracter are. Mă bucur că am scăpat. Am suferit enorm (şi acum îmi lipseşte!), dar văzând toate aceste mizerii şi răutăţi din partea ei mă bucur că sunt iar liber”. Liviu a dezvăluit, totodată, că Adelina i-a golit casa în timp ce el se afla la filmări, plecând cu plasma, mai multe prosoape, dar şi cu desfăcătorul de conserve.El crede că totul a fost premeditat

Actorul crede că soţia sa a plănuit despărţirea, încercând să găsească un motiv pentru a pleca din casă. “Totul a fost premeditat şi inventat. În microfoanele pe care le-a instalat în casă înainte să ne despărţim nu a auzit decât cât de mult o iubesc şi ce minunată e soţia mea. Dar, dacă s-a pretat la aşa ceva, înseamnă că avea, cu siguranţă, un plan”, ne-a mai spus Liviu.

Liviu este convins că Adelina nu şi-a dorit ca ei să rămână împreună. “Nu cred că a vrut să mă iubească şi să stea tot restul vieţii lângă mine! Cred că mai degrabă a căutat publicitatea, nu o familie. Iar acum cred că are exact ceea ce şi-a dorit! Oricum, banii ei veneau din altă parte, în timp ce eu eram sursa de publicitate”, mai spune, trist, actorul.

Vârciu a vorbit şi despre cele mai mari neadevăruri pe care Adelina le-a spus despre el: “Că i-am vândut ceasul Rolex, care nu a existat niciodată, că i-am dat trei milioane pe lună, că am ţinut-o în casă sub papuc, că veneam beat şi nu o băgam în seamă şi multe altele”.

Actorul nu vrea acum altă relaţie

Liviu Vârciu şi-a modificat tatuajul pe care îl avea pe mâna stângăLiviu spune că este singur şi că-i este teamă să înceapă o altă relaţie. “Vreau să mă liniştesc, să uit de stresul şi disperarea pe care le-am trăit alături de Adelina. Vreau pe cineva care să mă iubească pentru ceea ce sunt eu, nu pentru o poză în ziar, şi să aibă alt caracter faţă de cel al Adelinei. Ar trebui să îi placă şi câinii”, e caracterizarea femeii ideale, făcută de actor. Despre fata care l-a însoţit sâmbăta trecută la vila din Otopeni a Oanei Zăvoranu şi a lui Pepe, actorul a declarat: “Nu, nu este iubita mea. Suntem pur şi simplu amici. Facem parte din aceeaşi gaşcă de prieteni, ieşim foarte des şi ne simţim bine împreună”. O precizare asemănătoare a făcut actorul şi în ceea ce o priveşte pe bruneta în compania căreia a fost surprins de paparazzi zilele trecute: “Este doar o foarte bună prietenă de-a mea din Constanţa, pe care nu o mai văzusem de mult timp”.

Şi-a modificat tatuajul

Liviu Vârciu a vrut să şteargă orice urmă lăsată de Adelina în viaţa sa. Aşa că, acum câteva zile, actorul şi-a transformat tatuajul cu numele soţiei într-unul cu numele fiicei sale, Carmina. Şi, pentru că acum îşi doreşte să recupereze timpul pe care nu l-a petrecut alături de fiica sa, Liviu şi-a surprins fata, de ziua ei, cu un cadou deosebit: un lănţişor cu o inimioară.

Categorie: VEDETE | Vizualizări: 631 | Adăugat de: lauramariahavin | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Check PageRank
Pentru Link Exchange contact - radiovedete[at]yahoo.com : Muzica Noua - wWw.AscultaMp3.Ro , Director Web muzica magazin online magazin online electronice Descarca gratuit filme de pe torrente