FILME TORRENTTRADUSE|FILME NOI ONLINE 2012|FILME INDIENE 2012
Joi, 2024-05-16, 9:55 AM
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2010 » Martie » 30 » Paula Seling
5:08 AM
Paula Seling
Paula Seling si-a ales rochia pentru Eurovision
http://admin.ziarulring.com/images/upload/vedete/paula-seling-si-a-ales-rochia-pentru-eurovision-434x326.jpg











Reprezentanta României la Eurovisionul ce va avea loc la sfârşitul lunii mai în Norvegia, Paula Seling, şi-a ales de curând ţinuta pe care o va purta pe scena de la Oslo.

Weekendul trecut, ea a urcat alături de mai multe vedete din showbiz pe podiumul de la E-Mariage Fest, în cadrul evenimentelor organizate de revistele VIP şi VIPModa. Cu această ocazie, Paula a îmbrăcat o creaţie Inedit, firma care se ocupă de ţinutele pentru Eurovision, în timp ce Dana Săvuică a ales o creaţie Eli Lăslean, Julia Jianu - o ţinută Nausica Mode, iar Tania Budi a îmbrăcat rochia de mireasă.

Între cele două zile dedicate în special doamnelor, pe podium au defilat şi cei mai frumoşi manechini din România, aflaţi în inedita postură de miri, purtând ţinute spectaculoase semnate Trends by Adina Buzatu. Amfitrionii serii 100% masculine au fost Adina Buzatu şi Andrei Duban, ocazie cu care Adina l-a cerut în căsătorie, evident în glumă, pe actor. Duban n-a zis nu, precizând, ce-i drept, că, dacă ar fi după dorinţa lui, s-ar însura în fiecare zi.

Categorie: Diverse | Vizualizări: 733 | Adăugat de: sancez | Tag-uri: Paula Seling | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Check PageRank
Pentru Link Exchange contact - radiovedete[at]yahoo.com : Muzica Noua - wWw.AscultaMp3.Ro , Director Web muzica magazin online magazin online electronice Descarca gratuit filme de pe torrente