FILME TORRENTTRADUSE|FILME NOI ONLINE 2012|FILME INDIENE 2012
Joi, 2024-05-16, 6:36 PM
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2010 » Aprilie » 18 » Se face istorie in Las Vegas!
5:33 PM
Se face istorie in Las Vegas!
Se face istorie in Las Vegas!

Dupa super-meciul pentru Centura Mondiala de la Wrestlemania 26 din Edge si Jericho castigat de al doilea, oamenii cu cel mai mare orgoliu din Smackdown au cuvinte grele unul pentru celalalt. Jericho va incerca sa se razbune pe Edge dupa Spearul acestuia de dupa finalul meciului de la Wrestlemania.

Rap 'n' Rock sau echipa formata din R-Truth si John Morrison se lupta cu Cryme Tyme - se vor intelege Truth cu Morrison dupa infrangerea rapida de la Wrestlemania in fata lui ShoMiz?

Campionul Intercontinental, scotianul Drew McIntyre a avut nevoie de 3 meciuri ca sa se califice pentru meciul Money in the Bank de la Wrestlemania - meci in care Matt Hardy l-a oprit pe McIntyre din drumul acestuia spre victorie. Ce se va intampla cand cei doi vor fi in acelasi ring?

Marele Khali ar fi putut castiga lejer meciul Money in the Bank - nu are nevoie de nicio scara. Nu a avut insa sansa sa se califice pentru meci, sansa pe care a avut-o Dolph Ziggler care, desi a impresionat in meci, nu a devenit Mr Money in the Bank. Va reusi sa scape Ziggler de furia indianului de 2 metri si 22 de cm?

Divele din Smackdown incing atmosfera - Echipa Cool formata din Michelle McCool, Layla si Vickie Guerrero a castigat la Wrestlemania - primele doua se lupta la Smackdown cu echipa formata din Glamazoana, Beth Phoenix, si Tiffany, fostul Manager General din ECW si logodnica lui Drew McIntyre.

Monstrul Rosu, Kane, provoaca 8 oameni la lupta! Toti ucenicii din NXT sunt fata in fata cu fratele lui Undertaker - Kane este foarte nervos dupa ce nu a castigat meciul Mitb la Wrestlemania 26. Vor fi insa 8 oameni prea multi pentru Kane?

Categorie: STIRI SPORTIVE | Vizualizări: 723 | Adăugat de: RadioVedete | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Check PageRank
Pentru Link Exchange contact - radiovedete[at]yahoo.com : Muzica Noua - wWw.AscultaMp3.Ro , Director Web muzica magazin online magazin online electronice Descarca gratuit filme de pe torrente