FILME TORRENTTRADUSE|FILME NOI ONLINE 2012|FILME INDIENE 2012
Joi, 2024-05-16, 12:56 PM
Bine aţi venit, Vizitator
Principală » 2010 » Iulie » 28 » Sexy = topless? 8 dive la mare, la soare! Care e cea mai tare?
8:58 PM
Sexy = topless? 8 dive la mare, la soare! Care e cea mai tare?
E clar ca vara n-ar fi vara fara macar o fotografie in care o vedeta sa renunte la sutien, spre bucuria ochilor celor care le admira.

1. Paris Hilton Ca o sirena sub soarele Toscanei, blonda Hilton a furnizat poze numai bune de un pictorial sexy. Usor, usor a renuntat la sutien pentru... un bronz total. 2. Lindsay Lohan Li- Lo nu se dezice de imaginea de domnita sexy. A pozat topless lasand o amintire fanilor inainte de cele trei luni de inchisoare. 3. Kate Moss Fotomodelul uraste sa se bronzeze cu urme, asa ca a renuntat inca o data la sutien. La plaja cu prietenul ei, Jamie Hince, Moss se bucura de fiecare moment pe o plaja din Carraibe. 4. Eva Mendes Daca tot a renuntat la haine pentru o cauza nobila, mai exact pentru o campania PETA, de ce n-ar renunta la sutien pentru o reclama la haine, de data asta pe bani?! 5. Mel B Nu e important faptul ca nu recunoaste ca a apelat la operatii estetice pentru marirea bustului... pentru ca realitatea o contrazice! Melanie Brown isi etaleaza nurii de fiecare data cand are ocazia. 6. Lily Allen Moda vedetelor topless nu poate decat sa-i incante pe paparazzii dornici de a face cativa bani si, in plus, sa se bronzeze. A mers si la Lily. 7. Shauna Sand Relaxare totala si nici urma de barbati prin preajma! Poate doar paparazzii, care nu lasa, domnule, o diva porno sa fie linistita nici pe plaja! 8. Coco Am vazut-o pe covorul rosu, la sindrofii de-ale vedetelor, dar si cum se mandreste, in oglinda si in fata aparatului de fotografiat! Coco a ajuns si la mare!



 
Categorie: STIRI,NEWS | Vizualizări: 1120 | Adăugat de: DJPaul | Rating: 0.0/0
Total comentarii : 0
Doar utilizatorii înregistraţi pot adăuga comentarii
[ Înregistrare | Logare ]
Check PageRank
Pentru Link Exchange contact - radiovedete[at]yahoo.com : Muzica Noua - wWw.AscultaMp3.Ro , Director Web muzica magazin online magazin online electronice Descarca gratuit filme de pe torrente